Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çöl Kahramanı

Kategori: Edebiyat Yazar: Donya Al-Nahi Yayınevi: Truva Yayınları

Çöl Kahramanı

  • çevirmen: Serhan Nuriyev
  • Yayın Tarihi: 16.02.2005
  • ISBN: 9789756237304
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 200
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.3 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Mary kızını kucaklayıp havaya kaldırdı, birbirlerini asırlardır görmüyor gibiydiler. Taksicimizin ne durumda olduğunu anlamak için ona baktım...Mary kendine gelir gelmez Leyla'yı apar topar arabaya bindirdi. Ben de arabaya atlar atlamaz taksiciye, 'Sür!' diye haykırdım..."Donya Al-Nahi, evlatlarının liberal Batı kültürüyle yetişmesini istemeyen Ortadoğulu babalar tarafından, çocukları kaçırılan yüzlerce İngiliz annesi için bir şefkat meleğidir.Çocukları anneleriyle bir araya getirmek, bu olağanüstü cesur kadının hayatının bir parçası olmuştur. Çok az kimse, ölüm tehditlerini ve hapisle yüzleşme pahasına kendisini bu gibi tehlikelere atma kahramanlığını gösterebilir.Donya’nın samimi bir tutku ve yalın bir dürüstlükle anlattığı bu heyecan dolu öykülerin her biri, farklı kültürlerden insanlarla evlenmenin ne gibi sorunlara yol açacağı hakkında da bize yol göstermektedir.
Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
Çöl KahramanıPDF8.30 MB İndir
Çöl KahramanıEPUB9.28 MB İndir
Çöl KahramanıMOBI7.32 MB İndir
Çöl KahramanıODF7.81 MB İndir
Çöl KahramanıDJVU9.77 MB İndir
Çöl KahramanıRAR6.35 MB İndir
Çöl KahramanıZIP5.86 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
Çöl KahramanıPDF8.30 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar: Tamamı Ücretsiz 10 Kitap

Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
Belki de Sevemedik - 1PDF6.23 MB İndir
Belki de Sevemedik - 2PDF5.80 MB İndir
Belki de Sevemedik - 3PDF6.10 MB İndir
Sadece Allah'a Bırak - 1PDF5.10 MB İndir
Sadece Allah'a Bırak - 2PDF5.50 MB İndir
Sadece Allah'a Bırak - 3PDF5.80 MB İndir
Bir Yudum AşkPDF4.75 MB İndir
Dua Gibi SevPDF5.40 MB İndir
Sessizlik Artık SensizlikPDF5.90 MB İndir
Yüreğin Yorgunluk GörmesinPDF5.65 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


gerçek hayattan alınan bir öykü olması çok ilginç oldu.yani yazar kendi yaşadıklarını anlatmış kitapta. islam ne kadar doğru anlaşılmış okurken sorguladım. kitabı okuduktan sonra internetten araştırdım yazar ve yaşadıkları doğruymuş.farklı bi bakış oldu benim için doğrusu 🙂


yaklaşık 5-6 yıl önce okuduğum bir kitap..yolu Türkiyeden de geçen hikayeleriyle çaresiz bir kadının neler yapabileceğini anlatan güzel bir kitap.. hikayenin gerçek olduğunu öğrendiğimde daha da hoşuma gitmişti.. tavsiye edilir..


Çeşitli ülkelerdeki müslüman erkeklerin avrupadaki yabancı uyruklu kadınlarla evlenip çocuk yaptıktan sonra kaçırdığı çocuklarla ilgili bir kitap. Eli kolu bağlı yavrusu kucağından çalınmış çaresiz annelere yardım eli uzatan bir kadın Donya. Üstelik kendisi de müslüman bir erkekle evli olduğu halde… Annelik duygusuyla tüm annelerin yerine koyarak kendini annelere çocuklarını bin bir zorlukla geri getiriyor. Belki kanun dışı kaçırmalar gerçekleştiriyor ama babaların da kaçırırken kanunlara uyduklarını kimse söyleyemez… Yıllar önce beğenerek okuduğum ‘Kızım Olmadan Asla’ adlı kitabın biraz daha yüzeysel ve genel anlatımı diyebilirim. Oldukça akıcı, farklı bakış açıları kazandıracak ve Donya’nın bu kadar cesur birşey yaparken ne gibi korkular tereddutler gelgitler yaşadığını anlatacak okunulası bir kitap. Tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*