Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
CIA’den Medya’ya Kitlelerin Kontrolü

Kategori: Siyaset Yazar: Jim Keith Yayınevi: Nokta Yayınları

CIA’den Medya’ya Kitlelerin Kontrolü

  • çevirmen: Sibel San
  • Yayın Tarihi: 07.03.2005
  • Orijinal Adi: Mass Control Engineering Human Consciousness
  • ISBN: 9789758823833
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 280
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
UZMANLARIN DÜNYADA CIA ve KİTLELERİN KONTROL MEKANİZMALARI KONUSUNDA YAZILMIŞ EN ÖNEMLİ ARAŞTIRMA OLARAK GÖSTERDİKLERİ ÖNEMLİ BİR KİTAP CIA Kitlelerin Bilinç Altını Nasıl Kontrol Altına Alıyor? Dünya eliti için kitlelerin kontrolü vazgeçilmez bir gerekliliktir. Bilimin özellikle de psikiyatrinin gelişimiyle bu kontrol mekanizması doğrudan doğruya insanların zihinlerini hedef almaya başlamıştır. Bu "Yeni İnsan"ın yaratılmasıdır. "Yeni İnsan"ın gerçeklik kavramı beyinde ateşlenen elektronik imajların dansı, efendilerinin yarattığı düşünce ağıdır. Mutluluğu, ona bir tüpten ya da izlediği görüntülerden aktarılır. Tanrısı, elektronik bir perdenin ardında gizlidir. Bu perde aralandığında karşımıza çıkan ise CIA ve en önemli araçlarından olan Medya'dır.Yüzyılın sonunda, insanlığın psikolojik kontrolü alanında yaşanan çarpıcı gelişmelerden, öğrencileri eğitmek yerine onları itaat eden robotlara dönüştürmeyi amaçlayan bir eğitim düzeninin yaratılışına,CIA ve gizli seçkin toplulukların yaratılışından kitlelerin topluca uyuşturulmasına,Bilinçaltı ikna yöntemlerinin kullanımından denetim kültlerinin yaratılışına,Son olarak; Medya'nın bugüne dek şüpheci davranmayan kitlelere uygulayamadığı niteliklere sahip olan gizli zihin kontrol araçlarının yaratılışına, Ve daha birçok benzeri konuya değinen bu kitap, insanlığın kontrol altına alınış tarihini sunuyor. Her kitabı büyük tartışmalar yaratan Jim Keith'in bu kitabı, dünya bilincine hükmetmeyi hedefleyen gizli tasarıları bu denli dikkat çekici ve ayrıntılı olarak ortaya koyabilen ilk kitaptır.
SatıcıKitap AdıBağlantı
TrendyolCIA’den Medya’ya Kitlelerin Kontrolü Satın Al
KitapyurduCIA’den Medya’ya Kitlelerin Kontrolü Satın Al
D&RCIA’den Medya’ya Kitlelerin Kontrolü Satın Al
IdefixCIA’den Medya’ya Kitlelerin Kontrolü Satın Al
BKM KitapCIA’den Medya’ya Kitlelerin Kontrolü Satın Al
HepsiburadaCIA’den Medya’ya Kitlelerin Kontrolü Satın Al
Nadir KitapCIA’den Medya’ya Kitlelerin Kontrolü Satın Al
N11CIA’den Medya’ya Kitlelerin Kontrolü Satın Al
Amazon TürkiyeCIA’den Medya’ya Kitlelerin Kontrolü Satın Al
Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
CIA’den Medya’ya Kitlelerin KontrolüPDF11.62 MB İndir
CIA’den Medya’ya Kitlelerin KontrolüEPUB12.99 MB İndir
CIA’den Medya’ya Kitlelerin KontrolüMOBI10.25 MB İndir
CIA’den Medya’ya Kitlelerin KontrolüODF10.94 MB İndir
CIA’den Medya’ya Kitlelerin KontrolüDJVU13.67 MB İndir
CIA’den Medya’ya Kitlelerin KontrolüRAR8.89 MB İndir
CIA’den Medya’ya Kitlelerin KontrolüZIP8.20 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
CIA’den Medya’ya Kitlelerin KontrolüPDF11.62 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Toplumsal kamuoyu oluşturma tarihin en eski yönetimlerinden bugüne kadar revaçta olagelmiştir. Kimi zaman farklı şekillerde güç kullanımından tutun da en hafif metodlara kadar yapılmaya çalışılan bu işin en profesyonelce yapıldığı yerin ABD olduğunu okuduktan sonra anlayacaksınız. Profesyonelce diyorum çünkü devasa kurumsal çıkarları düşünerek bireysel ve toplumsal öncelikleri bir kenara atmışlar ve laf arasında adalet, insan hakları, kişisel hak ve özgürlükler gibi kavramları da bizlere yani 3’üncü dünyaya dayatmışlar pardon bırakmışlar ve bu kavramlar üzerinde güneş batmayan imparatorluklarda her şekilde hiçe sayılırken uzun zamandır gelişmekte olan fakat bir türlü geliştirilmeyen ülkelerde silah olarak kullanılmıştır. Okunması gerekn bir ifşaat vesikası…


Bütün bunları okuyunca insanın taş devrinde yaşayası geliyor. Bu işlerle uğraşanlar acaba bugün neler yapıyorlar? Unutmayın ki, gücü tek elde toplamak, zulmün de tek elde toplanmasıdır. Okunmasında yarar olan bir ser.


Çağımızın hızla büyüyen ve daha büyük kitlelere hitap eden medya organizasyonun; insanları yönlendirme, şekillendirme hatta eylemde bulunacak hale getirme konusunda nasıl gizli güçlerin elinde kullanıldığını anlatan güzel bir kitap. tv programlarının, radyo frekanslarının, film karelerinin, çizgifilm sahnelerinin içine gizlenmiş gizli komutlar, gizli propagandaları bilmek istiyorsanız, bence bu kitabı okuyun. bu kitaptan sonra medyada izlediğim herşeyin arka planını sorgulamaya, toplumda oluşturduğu yanılgı ve hissiyata bakar oldum. masum görüntülerin arkasındaki asıl amaçları bu kitaptan sonra sizlerde görebilirsiniz. dili biraz ağır olsada, teknik bilgiler ve yabancı isimler bazen sizi boğzasada satır aralarında faydalı bilgiler bulacaksınız.


Dünya üzerindeki bilimsel araştırmaların özellikle dünyaya hakim olan devletlerin istihbarat servislerince de takip edildiği bir gerçektir.Bu gerçek yola çıkarak yazar mükemmel bir kitap hazırlamış. Kitabın tek sıkıcı denilebilecek yönü teknik ayrıntılar. Ama kitabı okurken insan gerçekten hayretre düşüyor. Özellikel insan zihninin kontrolü ile ilgili bölümler çok çarpıcı. Size kitaptan bir cümle sunmak istiyorum.”Özgürlüğü zihni kontrol edilen bir moronun dudaklarından düşen anlamsız ve eski heceler haline getiren zihin kontrol teknolojileri….”Sİzce yazar Moron derken kimden bahsetmiş olabilir? Şu süper güçlerden birinin başkanı olmasın?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*