Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
The Food Encyclopedia  Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and People

Kategori: Başvuru Kitapları Yazar: Jacques L. Rolland Yayınevi: Garaj Kitap

The Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and People

    Tanıtım Bülteni
    A certified sommelier with a degree in culinary art, Jacques Rolland teams up with IACP Cookbook Award–winning food editor Carol Sherman to present this encyclopedic reference to food and drink.The Food Encyclopediahas 8,000 cross-referenced entries on foods, wines, beverages, cooking methods and techniques, and food people from Julia Child to Alice Waters, illustrated with 550 color drawings and photos. In the entry on arugula, for example, we read that it is "an assertive salad green,Eruca sativa, has a peppery taste somewhere between nasturtium and watercress, and is used frequently in Mediterranean dishes. The ancient Romans used both the leaves and the seeds of arugula. Thomas Jefferson, in detailed written instructions to his gardener at Monticello, listed arugula as essential for his kitchen garden." Yemek Ansiklopedisi: 8000’den Fazla Malzeme, Araç, Teknik ve İnsan550 adet renkli fotoğraf ve çizimle, 8000’den fazla yemek, şarap, içki, pişirme tekniği yemekle ilgili insan bu kitapta biraraya getirilmiş. Mutfak sanatlarına dair bir çok farklı konuyu çeşitli gurme ve şeflerin yorumlarıyla birlikte bulabileceksiniz.
    SatıcıKitap AdıBağlantı
    TrendyolThe Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and People Satın Al
    KitapyurduThe Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and People Satın Al
    D&RThe Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and People Satın Al
    IdefixThe Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and People Satın Al
    BKM KitapThe Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and People Satın Al
    HepsiburadaThe Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and People Satın Al
    Nadir KitapThe Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and People Satın Al
    N11The Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and People Satın Al
    Amazon TürkiyeThe Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and People Satın Al
    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    The Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and PeoplePDF6.23 MB İndir
    The Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and PeopleEPUB6.96 MB İndir
    The Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and PeopleMOBI5.49 MB İndir
    The Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and PeopleODF5.86 MB İndir
    The Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and PeopleDJVU7.32 MB İndir
    The Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and PeopleRAR4.76 MB İndir
    The Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and PeopleZIP4.39 MB İndir

    ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    The Food Encyclopedia Over 8,000 Ingredientes,Tools,Techniques and PeoplePDF6.23 MB İndir

    Sponsorlu Kitaplar: Tamamı Ücretsiz 10 Kitap

    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Belki de Sevemedik - 1PDF6.23 MB İndir
    Belki de Sevemedik - 2PDF5.80 MB İndir
    Belki de Sevemedik - 3PDF6.10 MB İndir
    Sadece Allah'a Bırak - 1PDF5.10 MB İndir
    Sadece Allah'a Bırak - 2PDF5.50 MB İndir
    Sadece Allah'a Bırak - 3PDF5.80 MB İndir
    Bir Yudum AşkPDF4.75 MB İndir
    Dua Gibi SevPDF5.40 MB İndir
    Sessizlik Artık SensizlikPDF5.90 MB İndir
    Yüreğin Yorgunluk GörmesinPDF5.65 MB İndir

    Benzer Kitaplar




    Kitap Yorumları - (0 Yorum)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    *

    *

    *