Elma, kayısı, havuç, limon, muz, erik, karadut, armut, ananas, şeftali, portokal, domatek, hindistan cevizi, nar, mango, misket limonu, kivi, üzüm kiraz, çilek, mandalina, kahve, greyfurt vb. Gibi. Yüzlerce meyve kokteyli çeşitlerini ve nasıl yapıldıklarını bulabilirsiniz.
Çok güzel beğendim ve barmenlikle ilgili de birçok şey öğrendim. Alkollü Kokteyller kitabı için söylediğim bu kitap için de geçerli resimli ve kuşe kağıt olmalıydı. Bu tür içeceklerde görsellik çok önemli.
Kitap Yorumları - (3 Yorum)
Kitap Alkölsüz kokteylleri çok iyi bir biçimde anlatmış bar terimlerini ve aksesuarlar hakkında da çok önemli bilgiler sunuyor.
İnternetten bulabileceğiniz bilgiler dışında çok önemli bir şey yok içinde…
Çok güzel beğendim ve barmenlikle ilgili de birçok şey öğrendim. Alkollü Kokteyller kitabı için söylediğim bu kitap için de geçerli resimli ve kuşe kağıt olmalıydı. Bu tür içeceklerde görsellik çok önemli.