Akçaabat köftemizi dünya markası yaparken balığımızı ihmal ettik, unutuk, Kimliği, kimyası, rengi, kokusu, huyu suyu farklı dört denizimizden biri olan ancak bize en lezzetli balıkları sunan Karadeniz'imizin kıymetini bilemedik. Japonlar, Avrupa Birliği ülkeleri yılda kişi başına 80-90 kg. Balık tüketirken, dört tarafı denizle çevrili bu güzel ülkemizde kişi başına 500 gr. Balık tüketmemiz ne kadar acı değil mi?
Fevzi hoca Trabzonda balığı en iyi yapan ustadır. Balık dendi mi ilk akla gelendir. Balıklar ve lezzetleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin mutlaka okuması gereken tatlı bir kitap
Kitap Yorumları - (3 Yorum)
Çoğu tanıdık bildik balık çeşitlerinin çoğumuzun bildiği yöntemlerle nasıl hazırlanacağını anlatan bir kitap..
Değişik balık yemekleri tarifleri verilmiş bu işin ustasından. Balık severlerin kütüphanesinde bulunmalı
Fevzi hoca Trabzonda balığı en iyi yapan ustadır. Balık dendi mi ilk akla gelendir. Balıklar ve lezzetleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin mutlaka okuması gereken tatlı bir kitap