Kitapta yer alan bölümler Gıda Sektörü, Üniversitelerin Gıda Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği, Veteriner Hekimliği Bölümleri, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile Turizm Fakültelerinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinde, Yiyecek-İçecek ve Konaklama İşletmeleri Çalışanları öğrenim gören öğrenciler için yararlı bilgiler içermektedir. Tüm öğrencilerin faydalanacağı bilgilerin tek bir kitapta toplanması ve bilgilerin mezunların çalıştığı ilgili alanlarda kullanılması ile halk sağlığına ve ülke ekonomisine katkı sağlanacağı düşünülmektedir.
Kitap Yorumları - (3 Yorum)
İşimde çok yararlandığım bir kitap.
gıda mühendisiyim ve çalıştığım yerde çok faydalandığım bir kitap.. bilgilerimi tazelemek için çok iyi bir kaynak tavsşye ederim
Gida alaninda referans olabilecek icerikli bir kitap