Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Prof. Dr. Fikri Başoğlu Yayınevi: Dora Yayınları

Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

    Tanıtım Bülteni
    • Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarihçesi, Sınıflandırılması, İlkeleri• Kalite Kontrol Bölümünün Sorumlulukları ve Organizasyonu• Renk: Gıdalarda Rengin Önemi, Işık ve Renkle İlgili Özet Bilgiler, Rengin Algılanması, Renklerin Karşılaştırılması ile Yeni Renk Elde Edilmesi, Renklerin Eşleştirilmesi• Viskozite ve Konsistens• Şekil ve Boyutlar• Kinestetik ve Tekstür• Aroma (Tat ve Koku)• Kusurlar• Gıdaların Duyusal Değerlendirme Yöntemleri• İstatistiksel İşlem İle Proses (İşlem) Kontrol ve Kontrol Kartları• Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama• Cumhuriyetten Günümüze Gıda Kontrolu Yapan Kuruluşlar İle Gıda İle İlgili Mevzuat• Gıda Kontrolünde HACCP Kavramı• ISO 9000’ler – ISO 22000 (HACCP) Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
    SatıcıKitap AdıBağlantı
    TrendyolGıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
    KitapyurduGıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
    D&RGıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
    IdefixGıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
    BKM KitapGıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
    HepsiburadaGıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
    Nadir KitapGıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
    N11Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
    Amazon TürkiyeGıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim SistemleriPDF6.23 MB İndir
    Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim SistemleriEPUB6.96 MB İndir
    Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim SistemleriMOBI5.49 MB İndir
    Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim SistemleriODF5.86 MB İndir
    Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim SistemleriDJVU7.32 MB İndir
    Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim SistemleriRAR4.76 MB İndir
    Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim SistemleriZIP4.39 MB İndir

    ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim SistemleriPDF6.23 MB İndir

    Sponsorlu Kitaplar: Tamamı Ücretsiz 10 Kitap

    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Belki de Sevemedik - 1PDF6.23 MB İndir
    Belki de Sevemedik - 2PDF5.80 MB İndir
    Belki de Sevemedik - 3PDF6.10 MB İndir
    Sadece Allah'a Bırak - 1PDF5.10 MB İndir
    Sadece Allah'a Bırak - 2PDF5.50 MB İndir
    Sadece Allah'a Bırak - 3PDF5.80 MB İndir
    Bir Yudum AşkPDF4.75 MB İndir
    Dua Gibi SevPDF5.40 MB İndir
    Sessizlik Artık SensizlikPDF5.90 MB İndir
    Yüreğin Yorgunluk GörmesinPDF5.65 MB İndir

    Benzer Kitaplar




    Kitap Yorumları - (2 Yorum)


    gayet faydalı, alanda çalışacaklar için başucu kitabı


    gıda mühendisleri için başucu kitapıolmalı. Gıda güvenliği alanında çok güzel bir kaynak kitap.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    *

    *

    *