Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gıdalarda Duyusal Değerlendime

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Kolektif Yayınevi: Sidas

Gıdalarda Duyusal Değerlendime

    Tanıtım Bülteni
    Duyusal değerlendirme gıda üretiminde tüketici spesikkasyonlarının oluşturulmasında çok önemli bir yer tutmaktadır. Duyusal kalite özelliklerinin kontrolü amacıyla günümüzde geliştirilmiş olan pek çok objektif yöntemin yanı sıra duyusal değerlendirme teknikleri yaygın olarak kullanılmaktadır. Gıdaların duyusal özellkilerinin kontrolünde duyusal tekniklerin kullanımı oldukça eskilere dayanmaktadır. Tüketiciler herhangi bir fiziksel veya kimyasal yönteme gereksinim duymaksızın duyularını kullanarak gıdaların duyusal kalite özelliklerini belirleyebilmekte ve söz konusu özelliklerle ilgili tercih düzeylerini ifade edebilmektedir.Gıda üreticileri tüketici tercihlerini belirlemek amacıyla pek çok çalışma gerçekleştirmektedirler.... (Önsözden)
    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Gıdalarda Duyusal DeğerlendimePDF6.23 MB İndir
    Gıdalarda Duyusal DeğerlendimeEPUB6.96 MB İndir
    Gıdalarda Duyusal DeğerlendimeMOBI5.49 MB İndir
    Gıdalarda Duyusal DeğerlendimeODF5.86 MB İndir
    Gıdalarda Duyusal DeğerlendimeDJVU7.32 MB İndir
    Gıdalarda Duyusal DeğerlendimeRAR4.76 MB İndir
    Gıdalarda Duyusal DeğerlendimeZIP4.39 MB İndir

    ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Gıdalarda Duyusal DeğerlendimePDF6.23 MB İndir

    Sponsorlu Kitaplar: Tamamı Ücretsiz 10 Kitap

    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Belki de Sevemedik - 1PDF6.23 MB İndir
    Belki de Sevemedik - 2PDF5.80 MB İndir
    Belki de Sevemedik - 3PDF6.10 MB İndir
    Sadece Allah'a Bırak - 1PDF5.10 MB İndir
    Sadece Allah'a Bırak - 2PDF5.50 MB İndir
    Sadece Allah'a Bırak - 3PDF5.80 MB İndir
    Bir Yudum AşkPDF4.75 MB İndir
    Dua Gibi SevPDF5.40 MB İndir
    Sessizlik Artık SensizlikPDF5.90 MB İndir
    Yüreğin Yorgunluk GörmesinPDF5.65 MB İndir

    Benzer Kitaplar




    Kitap Yorumları - (3 Yorum)


    Temel bi kitap arge ve akademisyenlerde olmalı


    Gıdaların duyusal değerlendirilmesi açısından A’dan Z’ye her şeyi kapsayan bir kitap. Tavsiye edilir.


    özellikle lisans ve yüksek lisans öğrencileri için başarılı bir kitap .

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    *

    *

    *