Kitap yayıncılığı konusunda uzmanlaşan Sidas Yayıncılık şimdi de editörlüklerini Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fügen Durlu Özkaya, Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serap Coşansu ve Ankara Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamuran Ayhan'ın yaptığı “Her Yönüyle Gıda” kitabını yayınladı.Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümleri ve gıda firmaları için başucu kitabı niteliğindeki bu yayında; Et Teknolojisi, Süt Ve Süt Ürünleri, Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Yağ Teknolojisi, Tahıl ve Tahıl Ürünleri Teknolojisi, Fermantasyon Teknolojisi, Gıdalarda Bozulma,Tarladan Sofraya Gıda Güvenliği, İşlemeye Hazır Ürünler, Türk Gıda Mevzuatı Ve Denetimi, Gıdalarda Duyusal Analiz gibi konular uzmanlarca etraflıca anlatılıyor.
Sipariş verdiğim andan itibaren 24 saat dolmadan elime ulaştı kitap, teşekkürler kitapyurdu 🙂 Ayrıca içerik olarak tüm Gıda Mühendisliği eğitimi özetlenmiş gibi, gayet güzel yani
Bölüm başkanımız ve aynı zamanda da tez hocam olan Doc.Dr. Serap Coşansu’nun çok değerleri bilgi birikimlerinin yer aldığı bu kitap bence Gıdacı olan ve Gıdaya ilgisi olan herkesin kütüphanesinde olması gereken bir kitap…
Kitap Yorumları - (5 Yorum)
Gıda alanında eğitim almış ya da alacak kişilerin elinin altında olması gereken bir kaynak kitap.
Arkadaşım Gıda Mühendisi aldı ve çok beğendiğini söyledi.
Sipariş verdiğim andan itibaren 24 saat dolmadan elime ulaştı kitap, teşekkürler kitapyurdu 🙂 Ayrıca içerik olarak tüm Gıda Mühendisliği eğitimi özetlenmiş gibi, gayet güzel yani
Bir Gıda Mühendisinin kütüphanesinde olması gereken ve temel bilgileri içerisinde barındıran bir kitap.
Bölüm başkanımız ve aynı zamanda da tez hocam olan Doc.Dr. Serap Coşansu’nun çok değerleri bilgi birikimlerinin yer aldığı bu kitap bence Gıdacı olan ve Gıdaya ilgisi olan herkesin kütüphanesinde olması gereken bir kitap…