Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kara Sis

Kategori: Edebiyat Yazar: Kemal Varol Yayınevi: Everest Yayınları

Kara Sis

    Tanıtım Bülteni
    Kemal Varol külliyatının en yeni parçası Kara Sis, birbirlerine hikâyelerini anlatarak varlıklarını sürdüren mahkûmların mevcut zaman içinde ve zaman dışındaki yaşamlarını konu ediniyor.Mesut Hoca'nın anlatıcı gözüyle büyüyen ve perdeye yansıyan roman, yeni gelen mahkûmun, müebbet Barana'nın gizemli ve kendini açmayan mühürlü dudakları arasındaki sırra odaklanıyor. Günaşırı türlü bahanelerle dövülen Barana kimdir, ne suç işlemiştir, neden susmaktadır?Bir kızıl saç telinin rüzgâra uyup geldiği, gelip de avluya, Barana'nın yanı başına durduğu gün değişir her şey. Taşkale Cezaevi'ne çöken kara sis dağılmaz değildir artık. Bir imgedir belki de Barana'yı yaşatan...Kara Sis, başkalarına anlatıldığında en acımasız suçların, gerçeklerin bile hikâyeye dönüştüğü bir dünyayı resmediyor. Kemal Varol, şiddet ve pişmanlıkların, onarılamaz hataların savruluşlarıyla örülü bir avluya, erkeklerin avlusuna uzanıyor."... susanlara, konuşmayanlara, içine atanlara, konuşmaya takati kalmayanlara, sadece izleyenlere kulak vermeliydi dünya. Belki de bir tek susanların içinden geçenler doğruydu."
    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Kara SisPDF6.23 MB İndir
    Kara SisEPUB6.96 MB İndir
    Kara SisMOBI5.49 MB İndir
    Kara SisODF5.86 MB İndir
    Kara SisDJVU7.32 MB İndir
    Kara SisRAR4.76 MB İndir
    Kara SisZIP4.39 MB İndir

    ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Kara SisPDF6.23 MB İndir

    Benzer Kitaplar




    Kitap Yorumları - (4 Yorum)


    Kemal Varol son dönemin en iyi yazarlarından biri cezaevi gibi karamsar bir ortamı bile merakla okuyacak bir hale getiren uslubla yazmış


    Kemal Varol’u imza gününde tanıdım o kadar mütevazi o kadar içten ki ne yazsa okuyacak hale geliyorsunuz, bütün kitaplarını okudum ve okumaya devam edeceğim.


    Haw’ı daha çok beğenmiştim. Bur romanda kurgu tam oturmamış sanki. Mantıksal boşluklar var . En son bir tesadüfle olay bağlanmış. Daha iyisi olabilirdi.


    Yazarların damakta kekremsi bir şeyler bırakması gerekir; yani bir cümleyi alıp ekmek arasına koyasınız gelir, meselâ çayınıza şeker olarak o yazardan bir cümle atabilir ya da soğuk bir havada o yazarın bir cümlesini mont olarak giyebilir, o yazarın cümlesini başınıza yastık , ayağınıza papuç, kolunuza zaman, dilinize sözcük, ömrünüze gergef gergef işlenmiş bir kumaş olarak serip üzerine bağdaş kurabilirsiniz. Barana’nın ve Mesut Hoca’nın hikayesi… @kemal_varol21 Diyarbakır yollarına düşüp kara bir sis vaktinde çayımıza cümlelerinizden eklemek umuduyla… Iyi ki varsınız.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    *

    *

    *