Türkiye'de mutfak sanatı, geniş Osmanlı İmparatorluğunun değişik bölgelerinden miras olarak aldığı ve ne yazık ki bir çoğu zamanla unutulmuş çok çeşitli nefis yemeklerin karışımıdır.ÇorbalarYumurta YemekleriMezeler ve SalatalarHamur İşi ve BöreklerBalıklar ve Deniz ÜrünleriEtli Sebze YemekleriZeytinyağlı Sebze YemekleriTatlılar
YENİ ÇEŞİT YEMEK ÖĞRENMEK İÇİN ALMIŞTIM AMA YARISI BİLDİĞİM YEMEKLER AMA BÖREKLER İÇİN İYİKİ ALMIŞIM DİYORUM BAKLAVA YAPMAYI BİLMİYORUM AMA ÖĞRENMEK İSTİYORDUM VE BİRÇOK BİLMEDİĞİM KEBAB ÇEŞİTLERİ ÇOK GÜZEL TAVSİYE EDERİM.
Kitap Yorumları - (1 Yorum)
YENİ ÇEŞİT YEMEK ÖĞRENMEK İÇİN ALMIŞTIM AMA YARISI BİLDİĞİM YEMEKLER AMA BÖREKLER İÇİN İYİKİ ALMIŞIM DİYORUM BAKLAVA YAPMAYI BİLMİYORUM AMA ÖĞRENMEK İSTİYORDUM VE BİRÇOK BİLMEDİĞİM KEBAB ÇEŞİTLERİ ÇOK GÜZEL TAVSİYE EDERİM.